All themes have been updated to MyBB 1.8.19

Hello There, Guest!

Zen - Responsive MyBB 1.8 theme

iAndrew Offline
Administrator
#11
The problem is you hover over the header and then over new reply. I have n issue hovering over new reply.

Send me your forum url and I will tell you the code to delete for the hover effect for the drop downs.
Note that by removing the hover effect the username drop downs will not work.
Reply

iAndrew Offline
Administrator
#12
Open themes > Zen > dd.css

Delete this for the hover effect. PM sent also.
Code:
ul.nav li.dropdown:hover > ul.dropdown-menu {
    display: block;
}

.dropdown .dropdown-menu{
    display: block;
  opacity:0;
-webkit-transition: all 500ms ease-in;
-moz-transition: all 500ms ease-in;
-ms-transition: all 500ms ease-in;
-o-transition: all 500ms ease-in;
transition: all 500ms ease-in;
}

.dropdown:hover .dropdown-menu {
    display: block;
    opacity: 1;
    top: 35px;
}
Reply

freevy Offline
Junior Member
#13
OK, so i got your PM with the on-click version and i see it works OK now. If i get another problem i will post here. Thanks for now.
//EDIT : Another one Sad
Oh! sorry for double post.

In UserCP when i click on "send a private message to X" button, just nothing happens. I really don't understand why this theme is so bugged.
same thing happens with 'delete from buddy list' button.
Reply

iAndrew Offline
Administrator
#14
Just tested delete from buddy list twice and it is working fine.

Which send a private message to X button in the UserCP do you mean?
Reply

freevy Offline
Junior Member
#15
(01-09-2019, 05:37 PM)freevy Wrote: OK, so i got your PM with the on-click version and i see it works OK now. If i get another problem i will post here. Thanks for now.
//EDIT : Another one Sad
Oh! sorry for double post.

In UserCP when i click on "send a private message to X" button, just nothing happens. I really don't understand why this theme is so bugged.
same thing happens with 'delete from buddy list' button.

(01-09-2019, 06:06 PM)iAndrew Wrote: Just tested delete from buddy list twice and it is working fine.

Which send a private message to X button in the UserCP do  you mean?
view the photo

   

and

   
Reply

iAndrew Offline
Administrator
#16
Enable registrations on your site as it is working fine for me. Tested on three profiles.

Both of them buttons are working fine. I have tested on two accounts. Enable registrations on your site so I can test it.
Reply

Brody Offline
Junior Member
#17
If you guys haven't bought this theme yet, you should. It looks absolutely fantastic. Another great job man, I am enjoying watching the progression of your designs Smile

Please keep up the great work and thanks always for all of your help!

Highly recommend.
Reply

Ace Offline
Junior Member
#18
Hello, I am not being able to respond to private messages, users are receiving blank messages.

I was able to see what it was, it's an incompatibility with the MentionME plugin
Reply

iAndrew Offline
Administrator
#19
(01-12-2019, 12:23 AM)Ace Wrote: Hello, I am not being able to respond to private messages, users are receiving blank messages.

I was able to see what it was, it's an incompatibility with the MentionME plugin

It should work fine with the theme. Send me a PM with a temp login and I will take a look for you if you want.
Reply


Create an account or sign in to comment
You need to be a member in order to leave a comment
Create an account
Sign up for a new account in our community.
or
Sign in
Already have an account? Sign in here.